WaterCar: Bouwers van het leukste voertuig op de planeet!

WaterCar: Bouwers van het leukste voertuig op de planeet!

Bouwers van het leukste voertuig ter wereld! In 1999 begon WaterCar als een persoonlijke uitdaging om ’s werelds snelste amfibievoertuig te bouwen. De vroege WaterCars waren speciaal gebouwde voertuigen om zowel op het land als op het water zeer snel te zijn. Na januari 2010, toen WaterCar het Guinness amfibische snelheidsrecord vestigde met het Python-model, richtten ze de aandacht op betrouwbaarheid en begonnen ze een voertuig te ontwerpen om aan het publiek aan te bieden. Veertien jaar, talloze successen en mislukkingen, 27 patenten en onnoemelijke arbeidsuren later is onze persoonlijke uitdaging geslaagd.

De Panther, de eerste WaterCar die aan het publiek wordt aangeboden, is gemaakt door het WaterCar-team dat bestaat uit topontwerpers en technici van over de hele wereld.

Gedurende de hele ontwikkeling van de Panther was het de bedoeling om een veelzijdig amfibievoertuig te ontwikkelen, gebouwd met beproefde kant-en-klare componenten die herkenbaar zijn in de auto- en scheepvaartindustrie. Het WaterCar-team heeft dat doel bereikt.

Tijdens onze ontwikkelingsjaren zijn we voortdurend benaderd door mensen over de hele wereld die een WaterCar wilden kopen. Al die jaren was het moeilijk om nee te zeggen, maar het team was er vast van overtuigd dat ze geen product zouden verkopen dat ze zelf niet zouden kopen. In 2013 realiseerde het team zich dat de Panther de kwaliteit, betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid bereikte die hen in staat stelde de Panther te koop aan te bieden.

Elke Panther is een op maat gemaakt voertuig dat is gebouwd door een ongelooflijk team van professionals die erg trots zijn op wat ze bouwen en hoe het uiteindelijk presteert. Elk is uniek. We moedigen de actieve deelname van elke koper aan bij het uiteindelijke uiterlijk van hun voertuig. Het aanbod aan interieur- en exterieurstoffen, kleuren en afbeeldingen is onbeperkt. Het uiteindelijke doel van WaterCar is om een voertuig te bouwen dat een bron van plezier voor u is en een voortdurende bron van trots voor ons.