Timpaan, de huizen ontwikkelaar met principes

Timpaan, de huizen ontwikkelaar met principes

Timpaan huizen projectontwikkelaar is bekend geworden doordat het ze gelukt is om mooie betaalbare startershuizen te bouwen.

En daar houd het niet mee op, want ondertussen heeft men ook het bouwen van huizen in de portefeuille waarvan de bewoners gemiddeld niet meer dan 20 euro kwijt zijn aan gas en stroom.

Wonen is een van de belangrijkste maatschappelijke opgaven van deze tijd. Het tekort aan woningen is groot, in het bijzonder betaalbare koopwoningen. Als maatschappelijk betrokken gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten in middelgrote gemeenten en stedelijke omgevingen.

Timpaan is een ontwikkelaar met lef die, met gebruikmaking van alle talenten van haar medewerkers en met het vermogen van Stichting Timpaan, inspeelt op de vraag van alle doelgroepen uit de markt en waarbij zij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Daarbij hebben we speciale aandacht voor middeninkomens en doelgroepen als starters, senioren en zorgbehoevenden.

Iedereen verdient een (t)huis. Meer informatie klik hier