Geroosterd bamboe zout – Het meest basische zout ter wereld

Geroosterd bamboe zout – Het meest basische zout ter wereld


Geroosterd bamboe zout heeft meestal ’n pH van rond de 11 en soms 12, maar het ligt er ook aan hoe vaak het geroosterd is. Hoe vaker het geroosterd word hoe hoger de pH.

Geroosterd bamboe zout heeft vaak ’n hele mooie paarse kleur. En ook daar geldt weer hoe vaker het geroosterd word hoe paarser het word van kleur.

Bamboe zout word meestal 1, 3 of 9 keer geroosterd.


  • 1 x Geroosterd Bamboezout: Om te koken en gezond te leven. Los tot een halve theelepel zout op in de mond of in een glas water en drink op. Gebruik meerdere keren per dag.

  • 3 x Geroosterd Bamboezout: Voor koken, beauty(bad)zout en gezond leven. Los tot een halve theelepel zout op in de mond of in een glas water en drink op. Gebruik meerdere keren per dag.

  • 9 x Geroosterd Bamboezout: Voor oosterse geneeskunde, huid- en lichaamsverzorging, koken en gezond leven. Je kunt het eten als snoep. 2 tot 5 korrels in de mond houden en met speeksel doorslikken. Gebruik meerdere keren per dag.


Geef een antwoord

Optimized for google chrome