Nieuwe Asahi Super Dry-blikjes genereren meer schuim met brede opening om het drinken van een bierpul na te bootsen

Nieuwe Asahi Super Dry-blikjes genereren meer schuim met brede opening om het drinken van een bierpul na te bootsen

Hoewel buitenlandse bezoekers en inwoners van Japans bier houden, kan de manier waarop het wordt geschonken bij het schenken voor sommige bier fans een beetje schokkend zijn. Hoewel velen te veel van het bier zien om onaangenaam te zijn om redenen als ‘niet krijgen waar je voor betaald hebt’ of simpelweg de hoeveelheid bier onthouden die ze willen, wordt in Japan een gezonde portie schuim gezien als een pluspunt. . Dit komt deels omdat voor velen in Japan een flinke hoeveelheid schuimkraag op een goudkleurig bier een ideale esthetiek is en een gevoel van extra frisheid in de smaak overbrengt.

Hoewel het misschien niet ieders kop thee is (of beter gezegd bier), biedt Asahi een traktatie voor thuis voor degenen die het gevoel van een schuimige mok bier missen met een nieuwe release: Asahi Super Dry-blikjes met een speciaal deksel dat bootst het drinken uit een mok na en genereert meer schuim bij het openen.

De nieuwe Super Dry wordt geleverd met een deksel met brede opening en een binnen-voering systeem waarvan Asahi zegt dat het bij het openen een meer onmiddellijke stijging van fijner bruisen en schuim creëert, vergeleken met schenken uit een normaal blikje of drinken uit één blikje. Een dubbele veiligheidsstructuur op de opening van het blik maakt het veilig om er direct uit te drinken. Op het etiket staat een afbeelding van een vers gegoten bierpul, waarmee de nadruk wordt gelegd op de nama biru-ervaring (生ビール, vers getapt bier) die de blikjes willen nabootsen.

De nieuwe blikjes zullen nog geruime tijd niet in de verkoop gaan, maar kunnen een geschikt antwoord zijn voor mensen thuis die op zoek zijn naar een schuimige bierervaring zonder glaswerk.