Premium Plug&Play zonnepanelen – Complete set incl. panelen, montagerails en toebehoren, kabels en omvormer – Aankomende week met 200 euro extra korting.

Premium Plug&Play zonnepanelen – Complete set incl. panelen, montagerails en toebehoren, kabels en omvormer – Aankomende week met 200 euro extra korting.

  • 2 zonnepanelen a 410 WP per stuk.
  • Inclusief grid tie omvormer – Geen extra meterkast groep nodig – Plug&Play.
  • Snelle & zeer eenvoudige montage.
  • Is inclusief alle montage en aansluit toebehoren.
  • Real-time opbrengst & verbruik meten via de app.

Ook met de mogelijkheid om de set thuis te laten bezorgen.

Over het product plug & play zonnepanelen.
Dankzij Absaar Solar is het mogelijk om jouw woning aan te sluiten op de zon waardoor je je eigen apparaten kunt voeden met jouw eigen groene stroom. Dit terwijl jij je eigen elektriciteitsrekening verlaagt! Het zonnesysteem bestaat uit twee 410W panelen, montage rails, ijzerwaren, alle benodigdekabels en de omvormer met WiFi en app. De twee grote panelen maken het mogelijk om ook op bewolkte dagen het optimale zonnerendement te behalen. De omvormer zorgt ervoor dat alleen het maximale terugleververmogen van het maximaal toegestane 600W grid-tie aan het elektriciteitsnet wordt terug geleverd, zonder dat er een extra groep in de groepenkast hoeft te worden aangelegd. De omvormer heeft een geïntegreerde WiFi-functie en app, zodat je de status en het rendement van het systeem op ieder moment kunt monitoren via je smartphone.

Inhoud
• 2 zonnepanelen van 410 WP
• 1 grid tie omvormer met wifi productiemeter
• 2 x MC4 stekker solarkabel van 1 meter
• Inclusief 3 meter kabel Schuko 230V stekker
• Inclusief alle montagetoebehoren

De montage
De opbouw/montage van het systeem is zeer eenvoudig, ook voor niet-professionals. Zo zijn de stekkerverbindingen gestandaardiseerd. Dit voorkomt enerzijds een verkeerde aansluiting en garandeert anderzijds de veiligheid. Verder is al het montagemateriaal bij de set inbegrepen. Mocht er na verloop van tijd toch een hoogwaardig component stuk gaan, dan hoef jij je geen enkele zorgen te maken. Hierop is namelijk 10 jaar garantie inbegrepen.

De opbrengsten
Het ABSAAR premium zonnesysteem dekt voor een deel de basisbehoeften van jouw huishouden, die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld koelkasten, WiFi-routers, computers en standby-apparaten. De opgewekte elektriciteit kan direct door deze apparaten worden gebruikt en zo bespaar je dus geld. De besparing kan per jaar oplopen tot een bedrag van €250,- (afhankelijk van de oriëntatie en de huidige elektriciteitsprijs). De standaard meegeleverde WiFi-meter en de Solarman-applicatie berekent voor jou alle kilowattuur die door jouw Absaar Solar zonnekit wordt geleverd. In real time, per dag, maand of jaar, monitor en optimaliseer jouw energieproductie vanuit de gratis Solarman Smart-app.

Makkelijk direct te bestellen via deze link.