Radiatorkast verwarmt handdoeken

Radiatorkast verwarmt handdoeken

Elektrische radiatoren zijn in opkomst, al is het maar vanwege de trend naar all-electric. Toch blijft bijvoorbeeld in de badkamer de behoefte aan snelle stralingswarmte. Een elektrische designradiator biedt soelaas. Maar wat als je niet meer de klassiek buisradiator wilt, maar toch gegarandeerd warme handdoeken wilt na het douchen?

Zehnder heeft met de Zenia een sophisticated oplossing, die het voor het eerst liet zien op de ISH in Frankfurt: de paneelradiator met touchbediening op zwart of wit veiligheidsglas is tegelijkertijd een deur, naar een kastje met ophangbeugels voor handdoeken. Met een simpele druk op de knop worden in 5 minuten de handdoeken voorverwarmd, zelfs als de radiator niet gebruikt wordt.

En ondertussen is het natuurlijk ook gewoon mogelijk de radiator in te zetten voor ruimteverwarming. Vermogen: 1000 W. De Zenia komt in een inbouw en een opbouw variant. Voor de inbouwvariant is een frame verkrijgbaar, dat zich het best laat vergelijken met een frame voor inbouwreservoirs voor toiletten.