Stroom en gas tegen inkoopsprijs

Stroom en gas tegen inkoopsprijs

Bedrijfjes die stroom en gas tegen inkoopsprijs aanbieden zijn nog niet zo bekend, maar het worden er wel langzaam meer.

In Zweden bestaan dit soort bedrijfjes die elk uur de inkoopsprijs van stroom en gas doorberekenen aan hun klanten al ’n paar jaar. En in Nederland begint het ook wat voeten aan de grond te krijgen.

Een zo’n bedrijfje is frankenergie.

Frankenergie is op dit moment bijvoorbeeld 199 euro per maand goedkoper in vergelijking met bijvoorbeeld Vattenfall.

Frankenergie maandbedrag bij 2000 KWh stroom en 1000 m3 gas: 169,22 per maand.

Vattenfall maandbedrag bij 2000 KWh stroom en 1000 m3 gas: 368,26 per maand.

N.B. ik gebruik zelf frankenergie als stroom en gas leverancier en mijn eigen voorschot kosten zijn 152,- per maand en zijn gebaseerd op mijn verbruik van vorig jaar van 1750 KWh stroom en 925 M3 gas. Ik ben zelf ’n affiliate van frankenergie omdat ik ze de beste stroom en gas leverancier vind met ’n verdienmodel dat mij het meeste aan staat en om die reden maak ik graag reclame voor ze.