Toen UA de gitaar van ’n muzikant had kapotgemaakt en weigerde te vergoeden schreef hij er ’n liedje over dat 16 miljoen keer werd bekeken op youtube

Toen UA de gitaar van ’n muzikant had kapotgemaakt en weigerde te vergoeden schreef hij er ’n liedje over dat 16 miljoen keer werd bekeken op youtube

In het voorjaar van 2008 reisde de band de “Sons of Maxwell” naar Nebraska voor een tour van een week en wij zagen hoe mijn Taylor-gitaar werd gegooid door bagage-afhandelaars van United Airlines in Chicago.

Ik ontdekte later dat de gitaar van 3500 dollar ernstig beschadigd was.

Zij ontkenden niet dat het incident had plaatsgevonden, maar negen maanden lang legden de verschillende mensen de verantwoordelijkheid voor het omgaan met de schade bij iedereen behalve zichzelf. En zeiden uiteindelijk dat ze niets zouden doen om mij voor mijn verlies te compenseren.

Dus beloofde ik de laatste persoon die uiteindelijk nee zou zeggen tegen compensatie (mevrouw Irlweg) dat ik drie nummers zou schrijven en produceren over mijn ervaringen met United Airlines en dat ik voor elk daarvan video’s zou maken die door iedereen ter wereld online zouden kunnen worden bekeken. “United we stand” is daar een van.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=P45E0uGVyeg