Update cashbackkorting

Update cashbackkorting

Nu bijna 700 euro geld teruggekregen, door alleen maar eerst in te loggen op cashbackkorting.nl voordat ik iets bij ’n webwinkel (of internetabonnement of telefoonabonnement of zorgverzekering of andere soort verzekering) afsluit of bestel.

Persoonlijk ga ik altijd voor de goedkoopste zorgverzekering en de goedkoopste / beste prijs/kwaliteit voor internet en mobiele telefoon, maar zelfs nadat ik de goedkoopste vind krijg ik er ook nog altijd extra cashback bij die uit te betalen is vanaf 25 euro.

En bij heel veel webwinkels is er cashback via cashbackkorting.nl zelfs bij sites die al goedkoop zijn zoals lidl, action, temu, aliexpress en zo voort.

Bij mijn voorgaande post op 4 november 2022 nu 1 jaar geleden had ik 580 euro in het totaal laten uitbetalen en nu is dan inmiddels al bijna 700 euro op dit moment.

Als je ook geinteresseerd bent in extra cashbacks op te sparen en te verzilveren, dan kan je met de onderstaande link alvast 5 euro cashback tegoed krijgen wanneer je je met de volgende link aanmeld: https://www.cashbackkorting.nl/u/REF95c8fdf1e38