Fon is de wereldwijde wifi-oplossingsexpert

Fon is de wereldwijde wifi-oplossingsexpert

We beheren een wifi-netwerk van meer dan 23 miljoen hotspots wereldwijd, waarmee mensen en bedrijven met elkaar worden verbonden.

Fon is een wereldwijde pionier op het gebied van WiFi-netwerken en connectiviteit. Al meer dan tien jaar werken we samen met ’s werelds toonaangevende telco’s en bieden we oplossingen voor hun residentiële klanten en omgevingen in de openbare ruimte. Nu, meer dan ooit, zetten we ons in om onze kennis en krachtige middelen naar de wereld van gastvrijheid te brengen.

We hebben meer dan 23.000.000 hotspots over de hele wereld!
Gebruik de kaart om hotspots bij jou in de buurt te zoeken.

https://maps.fon.com/mapContent?zm=3&lt=34.4589&ln=46.1932&s=b&c=E98800&sh=true

Een paar jaar geleden heeft de Fonera-organisatie een systeem opgezet met als doel gratis toegang tot internet. Waar je ook bent in Europa.
Om deel te nemen aan deze organisatie had je een Fon-router nodig. Als je deze router thuis hebt geïnstalleerd en aangesloten hebt gelaten, dan had je dat moeten doen
het recht om alle andere Fon-routers, die je onderweg zou kunnen vinden, te gebruiken om gratis gebruik te maken van internet.
Zodra je een Fon-router hebt gekocht en aangesloten, ben je Fonero (clublid) en kun je gebruik maken van enkele miljoenen Fon-routers in Europa.
In landen zoals het VK, Nederland, België, Frankrijk kunt u nu inloggen op alle BT-wifi-netwerken met uw Fon-gebruikerscode of BT-codes.