Deze baanbrekende bewegingsloze windturbine is 50% efficiënter dan reguliere turbine

Deze baanbrekende bewegingsloze windturbine is 50% efficiënter dan reguliere turbine

Ze kunnen tot 100 procent duurzame energie opwekken.

Een revolutionaire windenergie-oplossing

Eigenaren van commercieel vastgoed kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar hernieuwbare energie op locatie dankzij een revolutionaire windenergie-oplossing zonder bladen die kan worden geïntegreerd met de huidige zonne-energiesystemen en elektrische systemen van gebouwen, dankzij Aeromine Technologies.

“Het gepatenteerde bewegingsloze windoogstsysteem van Aeromine Technologies genereert tot 50 procent meer energie tegen dezelfde kosten als zonne-PV op het dak”, zegt het bedrijf.

De technologie maakt gebruik van aerodynamica die vergelijkbaar is met die van raceauto’s om de luchtstroom van elk gebouw vast te leggen en te versterken. De stationaire, stille en duurzame Aeromine-unit wekt de klok rond energie op bij alle weersomstandigheden en neemt slechts 10 procent van de dakruimte in beslag die zonnepanelen nodig hebben.

Ze kunnen tot 100 procent genereren
Aeromine-systemen bestaan ​​uit 20-40 eenheden die aan de rand van een gebouw worden geïnstalleerd in de richting van de overheersende wind. De combinatie van Aeromine’s windoplossing en zonne-energie op het dak, ontworpen om naadloos samen te werken met het bestaande elektrische systeem van een gebouw, kan tot 100 procent van de energiebehoeften van een gebouw op locatie genereren, terwijl de behoefte aan energieopslag wordt geminimaliseerd.

“Dit is een game-changer die nieuwe waarde toevoegt aan de snelgroeiende markt voor energieopwekking op daken, en bedrijven helpt hun veerkracht- en duurzaamheidsdoelen te bereiken met een onaangeboorde gedistribueerde hernieuwbare energiebron”, zegt Aeromine CEO David Asarnow, een veteraan in de klimaattechnologie-industrie .

“De gepatenteerde technologie van Aeromine brengt de prestaties van windenergie naar de on-site opwekkingsmarkt, waardoor de bestaande beperkingen van draaiende windturbines en minder efficiënte zonnepanelen worden verminderd.”

BASF Corporation, dat het Aeromine-systeem evalueert op zijn productielocatie in Wyandotte, MI, is een van de bedrijven die de nieuwe technologie test.

“Een betere manier creëren om de kracht van wind te oogsten”
Aeromine Technologies legt zichzelf uit als “met begrip van het onbenutte potentieel van windenergie en de beperkingen van bestaande energieopties op daken om het op te vangen, hadden de oprichters van Aeromine een betere oplossing voor ogen die veel productiever zou zijn.

De innovatie is een belangrijke stap vooruit ten opzichte van eerdere verspreide windturbines, die niet geschikt zijn voor de meeste dakinstallaties. De makers van Aeromine hebben een aanzienlijk efficiëntere methode ontwikkeld om zelfs milde wind te benutten om elektriciteit op te wekken voor omvangrijke, platte dakconstructies zoals magazijnen, datacenters, kantoorgebouwen en appartementsgebouwen.